Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea 'tună și fulgeră' împotriva coaliției din Parlament: 'Nu are nicio soluție la criza sanitară și nici la cea economică'

Romania TV
Gabriela Firea

Gabriela Firea (PSD) acuză coaliția de guvernare că nu este în stare să găsească soluții la actuala criză sanitară și economică. „Preocuparea esențială  este pentru târguielile politice”, concluzionează Firea.

Respingem categoric circul ieftin, penibil, pus la cale de presedintele Iohannis și prin urmare nu participam la consultările de la Cotroceni. Iohannis s-a antepronunțat în privința acordării mandatului de premier. A sfidat votul popular care a făcut ca PSD să fie câștigătorul alegerilor și a anunțat, în repetate rânduri, că va încredința mandatul de premier unui reprezentant al Găștii pierzătorilor, cel mai probabil celui mai dezastruos ministru din Guvernul Orban, Florin Cîțu.

În aceste condiții, a participa la așa-zisele consultări de la Cotroceni înseamnă a fi părtaș, a valida o mascaradă care-și bate joc de opțiunea românilor și de semnificația ei.

PSD nu validează prin participarea sa circul politic al lui Iohannis și al Găștii pierzătorilor.

PSD refuză să legitimeze o scenetă deplorabilă pe post de exercițiu democratic constituțional.

Indiferent cât se va chinui Iohannis să salveze aparențele, viitorul guvern nu va fi nimic altceva decât instrumentul prin care, prin PNL și USR, după modelul fostului CDR, va continua să se bată isteric pentru ciolan, pentru funcții, pentru bani. România și românii vor pierde.

PSD va rămâne în Opoziție și va combate fără ezitare acest guvern oportunist, născut arbitrar, cu sfidarea voinței populare.

Actuala coaliție de strânsură nu are nicio soluție la criza sanitară și nici la cea economică. Preocuparea esențială, așa cum au dovedit-o, este pentru târguielile politice. Nu le pasa de soluții dedicate cetățenilor țării, ci de interese meschine personale sau de grup.

PSD așteaptă programul de guvernare cu care noul CDR trebuie să vină în Parlament, precum și bugetul de stat, un buget al austerității, pe care l-a ascuns până acum.”, a spus  Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.