Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, un nou ATAC la adresa lui Liviu Dragnea: Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui și doi consilieri?

facebook.com
Gabriela Firea

Gabriela Firea susține contestă modul în care conduce partidul Liviu Dragnea, edilul precizând că nu este corect ca PSD să fie condus de prietena dumnealui și doi consilieri. Firea amintește și de OUG 13, menționând că ordonanța nu a fost ideea lui Florin Iordache.

"În aceasta seara eram la o intalnire si a venit un coleg de al nostru sa ne spuna daca totusi nu ar fi bine ca inainte de CEx sa mai avem o intalnire. Colegii l-au intrebat daca crede ca mai putem obtine o conduita normala, democratica, statutara din partea dlui dragnea, crezi ca va putea sa ne conduca altfel decat printr-un grup micut numit grupul de la Scrovistea? Domnul respectiv a zis ca si el descumpanit si ca si el a incercat sa-i spună ca nu e buna directa in care mergem, ca, totusi, deciziile importane, majore trebuie sa fie intai dezbatute, nu sa ne trezim in fata faptului implinit si pe urma sa decontam, cum s-a intmplat cu OUG 13. Se dadese foc la tara si dl Dragnea a zis ca nu stie nimic si nu stie cine a dat acea OUG, ca el era in SUA si arata cu degetul catre colegul nostru Iordache. credeti ca dl Iordache a facut de capul lui acea OUG? Eu ma indoiesc sincer si va asigur ca n-a facut-o de capul lui. Colegul mi-a zis ca nu crede ca se mai putea imbunatati comportamentul dlui Dragnea,ca e schimbat de un an jumatate, ca a incercat si el sa-i zica dar ca la ultimele discutii nu a mai participat și ca a vorbit cu doi consilieri si cu prietena dumnealui. Credeți că e corect să conducă partidul prietena dumnealui cu doi consilieri?", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.