Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea vrea să facă sondaj pentru demolarea Cathedral Plaza

Cathedral Plaza

Primarul general al Capitalei a anunțat că intenționează a facă un sondaj pentru a vedea dacă bucureștenii ar fi de acord cu demolarea Cathedral Plaza, operațiunea în care Primăria Capitalei ar urma să cheltuiască milioane de euro. "Îi voi întreba dacă sunt de acord să dăm câteva milioane de  euro ca să demolăm această clădire", a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

Ea a spus că "nu se face asa o demolare de azi pe mâine" și pentru aceasta este necesar un aviz de la ministerul Culturii, iar autorizația de demolare o poate semna doar cu acest aviz.

Gabriela Firea a adaugat ca nu are "niciun interes" în acest dosar, dupa ce purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice București, preotul Francisc Doboș, a scris pe Facebook că nașul de cununie al primarul este Daiana Voicu, "cea care a construit 'turnul corupției'".

Cathedral Plaza este o construcție turn office construită lângă Catedrala romano-catolică Sfantul Iosif  de Millennium Building Development  pentru care există o decizie definitivăde demolare din 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.