Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Horga, deputat PNL: Am votat pentru reducerea TVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%

sobemoderne.ro
lemne

Deputatul PNL Gabriela Horga anunță că în cadrul Comisiei de buget-finanțe a Camerei Deputaților a fost votat un amendament prin care TVA-ul la lemnele de foc scade de la 19% la 5%:

”Astăzi în Comisia de buget-finanţe a Camerei Deputaților am votat pentru #reducereaTVA pentru lemnele de foc de la 19% la 5%. Amendamentul admis face parte dintr-un proiect de completare a Codului Fiscal, depus de PNL în 2018.

Amendamentul, așa cum a fost completat de #PNL, prevede o cotă redusă de 5% pentru livrarea de lemn de foc, sub forma de trunchiuri, butuci, vreascuri, ramuri sau sub forme similare.

Forma propusă și votată asigură o aplicare firească și simplă a cotei reduse pe tot lanțul, eliminând și tentația de fraudă la capătul lanțului când s-ar trece de la cota de 19% la cea de 5% și cred că este la fel de important ca o familie, dar și o scoală, gradiniță, primărie sau agent economic să beneficieze de cota redusă.

Pentru a face posibilă aplicarea cotei de 5% pe întreg lanțul de tranzacționare propunem renunțarea la condiția ca lemnul de foc să fie livrat exclusiv persoanelor fizice.

Proiectul amendat va intra la votul final în plenul Camerei Deputaților”, anunță parlamentarul pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.