Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Horga (PNL): Spitalul Județean Giurgiu are o nouă sală de operație la Secția de Oftalmologie

PreVisual
Oftalmologie

Sala de operație a secției de Oftalmologie a Spitalul Judetean Giurgiu a fost inagurată ieri, 1 martie, anunță deputatul PNL de Giugiu, Gabriela Horga.

”În acest fel, locuitorii județului #Giurgiu care au nevoie de operații oftalmologice, de exemplu operații de cataractă, nu mai sunt nevoiți să se ducă până la București.

Pe lângă sala de operații, secția dispune de un cabinet pentru explorări medicale, dotat cu ecograf ocular, tomograf și aparatură laser.

Internarea se poate face în baza unui bilet de trimitere emis de doctorul de familie către Ambulatoriul de Specialitate a Spitalului Județean Giurgiu.

Consiliul Județean Giurgiu are, de asemenea, proiecte pentru reabilitarea și extinderea pavilionului principal al Spitalului Județean Giurgiu, modernizarea și extinderea Secției de Boli Infecțioase, a Ambulatoriului Spitalului Județean Giurgiu, a Spitalului din zona Vămii Giurgiu.

De asemenea, prin PNRR exista proiectul de realizare a unei noi secții oncologice pe un nou amplasament al Spitalului Județean.”, susține parlamentarul liberal pe pagina sa de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.