Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Podașcă: 'Lunea viitoare, România va trebui să dea explicații în Parlamentul European privind respectarea democrației '

gabriela podasca

Deputatul Gabriela Podașcă transează un avertisment dur pentru Guvernul Dăncilă, după ce Ungaria a fost sancționată de Parlamentul European pentru derapajele de la normele democratice.

 

"Parlamentul European a votat astăzi declanșarea procedurilor pentru activarea articolului 7 în cazul Ungariei pentru derapaje grave la adresa statului de drept, fapt ce ar putea duce la pierderea dreptului acestui stat de a vota în Consiliul European. Este o premieră la nivelul PE care demonstrează că, indiferent despre cine e vorba, normele și valorile europene trebuie respectate de către toate statele membre. Luna viitoare, România va trebui să dea explicații în Parlamentul European privind respectarea democrației și a libertăților fundamentale. Sunt îngrijorată că deraierile repetate ale lui Liviu Dragnea de la normele și valorile europene ne-ar putea arunca în același grup al statelor problemă de la nivelul Uniunii Europene. Nu cred că doamna Dăncilă va putea găsi argumente valabile în fața partenerilor europeni pentru modul dictatorial și nedemocratic în care Liviu Dragnea conduce România', scrie Gabriela Podașcă pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.