Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Ruse este în sferturile de finală ale turneului de la Nottingham

Elena Gabriela Ruse

Gabriela Ruse (211 WTA) s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de la Nottingham, dotat cu premii totale în valoare de 250.000 de dolari, după ce a trecut de elveţianca Viktoria Golubic (85 WTA), scor 7-6 (3), 4-6, 6-4, potrivit mediafax.

Românca, în vârstă de 21 de ani, este surpriza turneului de iarbă găzduit în Marea Britanie. Ruse, venită din calificări, a eliminat deja patru adversare mai bine clasate în circuitul WTA. Este vorba despre Jana Cepelova (186 WTA), Chloe Paquet (168 WTA), Evgeniya Rodina (76 WTA) şi Viktorija Golubic (85 WTA).

Citește și: Demisie de răsunet! Cutremur pe scena politică

În sferturile de finală, Ruse o poate întâlni pe principala favorită la câştigarea turneului de la Nottingham, Caroline Garcia (28 WTA). Franţuzoaica va evolua în turul secund, joi, în turul secund, unde o va întâlni pe britanica Maia Lumsden (280 WTA).

Pentru Gabriela Ruse, accederea în sferturile de finală ale turneului WTA de la Nottingham este cea mai bună performanţă din 2019. Românca a evoluat cu precădere în turneele ITF şi în calificările celor WTA.

Citește și: A comis-o pentru prima dată de la condamnarea lui Dragnea! Ce a putut să zică Viorica Dăncilă

Ruse evoluează şi în proba de dublu de la Nottingham, alături de Monica Niculescu. Cele două vor întâlni marţi cuplul format din canadianca Sharon Fichman şi japoneza Miyu Kato, în optimile întrecerii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.