Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană îi dă replica lui Elmar Brok: Declarațiile eurodeputatului german sunt pline de ipocrizie

Gabriela Zoană

Eurodeputatul Gabriela Zoană îi dă replica lui Elmar Brok:

''Am urmărit cu atenție declarațiile eurodeputatului german Elmar Brok despre justiția din România, în interviul difuzat de către un post românesc de televiziune. Mă așteptam la acest gen de declarații, mai ales că Elmar Brok are două ”calități” care îl determină să atace partidul de guvernământ din România: este membru al grupului Creștinilor și Democraților din Parlamentul European și este german.

Pentru cei care nu știu acest lucru, grupul europarlamentar din care face parte Elmar Brok a intrat deja în campanie electorală și nu ratează niciun prilej pentru a ataca partidele europene de stânga din întreaga Europă. Cum PSD este cel mai mare partid european de stânga, este de înțeles că a devenit ținta popularilor creștini și democrați.

Citește și: Eugen Teodorovici va participa la reuniunea Consiliului pentru Afaceri Economice şi Financiare al Uniunii Europene

Totuși, să vorbești pe un ton superior despre justiția sau corupția din alte țări atunci când în țara ta, Germania, investigatorii au luat cu asalt cea mai mare bancă pentru a scoate la iveală practici care constituie grave infracțiuni, mi se pare pură ipocrizie. La fel de ipocrit mi se pare Elmar Brok și când vorbește despre justiția sau corupția din România atunci când în țara sa, Germania, una dintre cele mai mari companii este investigată pentru actele de corupție pe care le-a comis într-o serie de țări europene.

Domnul Elmar Brok uită intenționat faptul că am cerut pesonal, în repetate rânduri, alături de alți colegi din Parlamentul European, publicarea unui raport despre corupția din întreaga Uniune Europeană. A arăta cu degetul doar către România și Bulgaria, care sunt monitorizate în cadrul MCV, este o manipulare voită a popularilor creștin-democrați, prin aceasta intenționând să creeze iluzia faptului că celelalte țări ale UE sunt zone libere de corupție.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.