Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gâdea, atacat DUR: Un tip care îşi demonstrează în direct incompetenţa

captura TV
mihai gadea

Cea mai cunoscută activistă anti-vaccin, Olivia Steer, a fost invitata lui Mihai Gâdea la emisiunea Sinteza Zilei. Aceasta a fost invitată chiar în ziua în care Ministerul Sănătății a anunțat epidemie de rujeola din cauza nevaccinării copiilor. Jurnalistul Vlad Mixich lansează un atac dur la adresa lui Mihai Gândea, criticând modul în care acesta a realizat interviu cu Olivia Steer,

Mixich susține, pe Facebook, că realizatorul de la Antena 3 nu a adresat nicio întrebare informată și că nu și-a făcut meseria.

Ioana Băsescu, audiată: Traian Băsescu își vede una dintre fiice după gratii

”Olivia Steer a fost invitată să vorbească despre vaccinuri la Mihai Gâdea. Singură. Gâdea nu a pus până acum nici măcar o singură întrebare informată. A tăcut când Steer a spus că vaccinurile produc autism - un fals dovedit de zeci de studii. Când Steer a afirmat că medicii au ajuns la concluzia că poliomielita era doar o răceală înainte de introducerea vaccinurilor. A tăcut la toate conspiraţiile, falsurile şi ipocriziile emise de Steer. De data asta nu Steer este de vină; până la urmă ea are dreptul la o opinie, oricât de falsă ar fi acea opinie. Dar Gâdea trebuia să-şi facă meseria. Trebuia să pună întrebările corecte şi relevante, iar dacă nu era în stare trebuia să aducă un invitat care să fie capabil de asta. Nu a făcut-o.

Ioana Băsescu, audiată la DNA

Un tip care îşi demonstrează în direct incompetenţa în jurnalism face un interviu cu o tipă care nu are absolut nicio competenţă în subiectul despre care vorbeşte (şi admite deschis asta). Oamenii se uită la ei şi unii (oare câţi?) îi cred.

Munca a sute de mii de inventatori geniali, cercetători, oameni de ştiinţă, medici curajoşi este aruncată în ridicol. Decenii de creativitate, transpiraţie şi sacrificii făcute pentru binele nostru, al tuturor, sunt călcate în picioare pentru câteva minute de audienţă şi popularitate. Faptele - sutele de mii de vieţi salvate de vaccinuri - sunt relativizate, bagatelizate.

Suntem pe vârful tele-imbecilizării. Şi nu vom ieşi de aici nevătămaţi. Indiferent că suntem pro-vaccin, anti-vaccin sau indiferenţi”, a scris Vlad Mixich pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.