Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă a șefei ISJ Gorj - A vorbit într-o emisiune despre o școală închisă de șapte ani

Inquam Photos/ Octav Ganea
scoala clasa elevi

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Gorj a declarat, într-o emisiune, la un post local de televiziune, că școala cu cei mai puțini elevi din județ este la Cerna Sat, o localitate din comuna Padeș, despre care autoritățile locale spun că a fost închisă în 2012, potrivit Mediafax.

Șefa ISJ Gorj, Marcela Mrejeru, a declarat, luni, în ziua deschiderii anului școlar, într-o emisiune la un post local de televiziune, că în județ funcționează o școală în care învață mai puțin de opt elevi.

„La Cerna Sat sunt mai puțini, acolo sunt sub…opt. Grija noastră este aceeași, chiar dacă este un copil, trebuie să avem grijă să meargă la școală, sigur că da, să învețe și el la fel ca și ceilalți, pentru că, până la urmă, știința de carte este cea care îl poate ridica și îl poate scoate din zona respectivă, care este o zonă defavorizată la momentul acesta, este într-adevăr o zonă extrem de pitorească, Cerna Sat, care oferă oportunități din punct de vedere al turismului, dar în rest alte oportunități nu prea sunt”, a spus Marcela Mrejeru în emisiune.

Citește și: Scene TERIFIANTE - O fată a fost VIOLATĂ, după ce a sunat la 112 să ceară ajutor pentru că era urmărită

Primarul comunei Padeș, Serafim Antonie, a declarat, miercuri,  că școala din Cerna Sat, despre care vorbea șefa ISJ Gorj, a fost închisă din anul 2012.

„Am văzut și eu. Nu am vrut să o contrazic pe doamna, nu mai există școala din 2012 cred. Nu mai este. Am scos-o de la învățământ, am transformat-o în clădire socială din 2017”, a precizat Serafim Antonie.

Contactată, Marcela Mrejeru a revenit asupra afirmațiilor făcute la televizor. „Nu, acolo nu sunt. Acolo s-a închis. S-au mutat la Padeș, toți sunt la Padeș- Călugăreni- Motru Sec, nu mai sunt. De anul acesta nu, nu mai sunt”, a spus Marcela Mrejeru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.