Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFĂ de proporții a Elenei Udrea

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, face ce face și este în centrul atenției, în această campanie electorală. După ce a inventat ”județul Timișoara”, acum Udrea comite din nou o gafă legată de acest județ.

Pe site-ul electoral al Elenei Udrea, utilizatorii sunt invitati să vadă ce a realizat ca ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, in guvernarea Boc: “Click pe judetul tau sa afli ce am facut in zona ta pentru o Romanie frumoasa!”Asta a facut si un cititor HotNews din Timis si s-a pomenit la el in judet cu celebrul Castel al Corvinilor de la Hunedoara, judetul Hunedoara, informează presa locală.

Pe site-ul campaniei Elenei Udrea, cand dai click “pe judetul Timis”, iti apare conturul hartii Romaniei, cu imaginea Castelului Corvinilor de la Hunedoara la mijloc.

Peste poza Castelului Corvinestilor se insira sase realizari ale Elenei Udrea in judetul Timis, printre care si restaurarea Castelului Huniade al Muzeului Banatului Timisoara.

Numai ca acest Castel Huniade nu este cel din fotografia pusa in dreptul judetului Timis, pe site-ul de campanie electorala. E adevarat ca ambele castele au fost ridicate de Ioan Corvin de Hunedoara si tot amandoua aveau sa fie renovate de Elena Udrea cu bani de la Guvern, dupa vreo 600 de ani. Dar cu precizarea ca la cel de la Hunedoara au fost investiti vreo 2 milioane de lei (dupa cum tot Udrea mentioneaza, dar in dreptul judetului Hunedoara), iar pentru castelul de la Timisoara s-au alocat mai multi bani.

Udrea spune ca s-au bagat peste 50 de milioane de lei in renovarea Castelului Huniade din Timisoara, dar investitiile sale “pentru timiseni” nu se opresc aici: site-ul oficial al Elenei Udrea “aduce” in Timis si Bazilica Maria Radna din judetul Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.