Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă impardonabilă a Ministerului Turismului: Ce apare pe poza prin care este promovată România la Berlin - FOTO

www.epitesti.ro
drapel, steag, tricolor

Ministerul Turismului a comis două gafe incredibilă, la târgul de turism din Berlin. Pe panoul de promovare a țării noastre apărea o fotografie cu un bărbat cu burta dezgolită, în șosete albe, în iarbă și cu capul așezat între mâini. Ministerul a luat imediat decizia de a-l demite pe vinovat. Oficialii încearcă acum să atragă turiștii nemți prin negocieri directe cu tour-operatorii mari din Germania.

Aceasta este imaginea care ar fi trebuit să îi convingă pe nemți că România este o țară care merită să fie vizitată. Un bărbat pe jumătate dezbrăcat, cu tricoul ridicat peste burtă și cu șosete albe, așezat lângă un gard.

Citește și: Ministrul Sănătății, precizări cruciale în scandalul crizei imunoglobulinei: 'Problema va fi rezolvată cât de curând'

Când și-au dat seama de gafă, cei de la stand au încercat să acopere bărbatul din fotografie cu o boxă. Dar au atras și mai tare atenția, mai ales că fotografia a reprezentat standul Româniai timp de 5 zile la unul dintre cele mai importante târguri de turism din lume.

Pentru a participa, Ministerul Turismului a plătit 65.000 de euro.

“Din păcate am avut și această sincopă, pentru mine inexplicabilă. Cel care trebuia să trimită poze, trebuia să le verifice. Nu mai lucrează la Ministerul Turismului, și-a încetat raporturile de muncă, i-am solicitat demisia. A plătit pentru indolență. El s-a ocupat. El a avut jobul să verifice, să trimită pozele, el s-a ocupat de stand. Este normal să plătească pentru asta.”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului, conform Stirileprotv.ro.

Citește și: Andrei Pleșu l-a criticat dur pe Liviu Dragnea: 'M-am săturat de derbedei, de ţoape şi de proşti ţanţoşi'

Nu a fost singura gafă. Pe panoul de prezentare a orașului Sighișoara a fost scris greșit în germană numele lui Vlad Țepeș, zis și Dracula.

Aceste incidente au apărut chiar în Germania, țara care a scos anul trecut România din cataloagele de promovare. Ministerul Turismului a reușit să convingă, totuși, unul dintre marii operatori din turism să reintroducă țara noastră printre destinații. Dar pentru că ofertele au fost deja tipărite, acest lucru se va întâmpla abia anul viitor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.