Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă incredibilă la Digi24: Ronald Reagan, încadrat la 'extrema dreaptă'/ Funeriu: 'Oamenii ăştia şi-au pierdut uzul rațiunii cu totul?'

Christians for Donald Trump
Ronald Reagan

O jurnalistă Digi 24 a afirmat, tocmai într-un interviu cu președintele Fundaţiei Memoriei Victimelor Comunismului şi fondatorul unui think tank conservator, că Ronald Reagan a fost exponentul unui curent de extremă dreapta.

„Aţi lucrat şi l-aţi cunoscut foarte bine pe presedintele Reagan. El a venit la putere într-un moment când America era dezamăgită de prestaţiile președintelui Carter și ale președintelui Ford. De asemenea, a fost ascensiunea aripii de extremă dreapta în Statele Unite. Un fel de situație similară cu cea de astăzi. Credeţi că ceva similar se poate întâmpla din nou în Statele Unite?”, a afirmat jurnalista Cristina Cileacu, în interviul cu Edwin Feulner, fondator Heritage Foundation.

Feulner a reacționat rapid, coerctând-o pe jurnalistă: „Nu aş spune extrema dreaptă. Eu o numesc un fel de conservatorism responsabil...”

Gafa incredibilă comisă în interviul de la Digi24 a fost remarcată și de fostul ministru Daniel Funeriu, care afirmă că televiziunea trebuie să-și ceară scuze.

„Înťeleg că "vedeta" pe externe de la Digi24 a spus că "Reagan a fost de extremă dreaptă". Pe duduie o cheamă Cristina Cileacu. Cred că Digi ar trebui să îşi ceară scuze şi să reamintească tuturor că Reagan ne-a scos de sub tirania comunistă. Cum e posibil aşa ceva? Oamenii ăştia şi-au pierdut uzul rațiunii cu totul?”, scrie Funeriu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.