Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafa judecătorilor: L-au lăsat să plece pe Nicușor Constantinescu

nicusor constantinescu

Judecătorii de la Tribunalul Constanța au comis o gafă! Nu au emis un verdict la timp, iar Nicușor Constantinescu a plecat de la Tribunalul Constanța pe motiv că a expirat ordonanța de reținere de 24 de ore. În tot acest timp, instanța deliberează.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a ales să nu aștepte la Tribunal decizia judecătorilor. El a părăsit Tribunalul Constanța imediat ce ordonanța de reținere de 24 de ore a expirat. Magistrații încă deliberează asupra cererii de arestare preventivă formulată de DNA.

Procurorii îi aduc o acuzație de constituire a unui grup infracțional organizat, trei de abuz în serviciu, zece de conflict de interese, dar și două de (atenție!) corupere a alegătorilor. Concret, Nicușor Constantinescu este acuzat că a oferit 15.000 de lei Comunității Rușilor Lipoveni din Ghindărești, dar și 22.000 de lei veteranilor de război, astfel încât aceștia să voteze cu Partidul Social Democrat.

DNA susține că Nicușor Constantinescu a făcut plăți de zeci de milioane de lei către asociații și fundații, din fondurile Consiliului Județean Constanța, iar o parte din bani au fost redirecționați către firme controlate de el sau apropiați de-ai săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.