Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafa Ramonei Bruynseels n-a trecut neobservată de Radu Banciu: 'A scos acest porumbel pe gură pe care nici măcar doamna Dăncilă nu l-a aprobat vreodată'

Radu Banciu

Radu Banciu a vorbit în ediția de marți a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, despre gafa Ramonei Ioana Bruynseels, candidata Patridului Puterii Umaniste (PPU) la alegerile prezidențiale. Aceasta a declarat, luni seară, în cadrul unei emisiuni televizate, că România și Rusia sunt "împreună parte a NATO".

A început NEBUNIA în Marea Britanie: 21 de parlamentari vor fi EXCLUȘI din Partidul Conservator

”A scos acest porumbel pe gură pe care nici măcar doamna Dăncilă nu l-a aprobat vreodată. Eu nu zic că doamna Dăncilă știe că Rusia e în NATO sau nu. Evident că nu știe. Sunt 50% șanse dacă o întrebi să răspundă corect la această dilemă, dar doamna Bruynseels a venit și ne-a spus că Rusia este în NATO și că n-avem cum să-i ignorăm noi pe ruși”, a comentat Banciu, la B1 Tv.

”Avea și zâmbetul ăla al omului care știe să treacă prin chestiuni. S-a văzut pe fața ei că avea detașarea aia a omului pe care nu-l ating foarte multe lucruri în societate”, a mai spus Radu Banciu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.