Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFĂ sau asta urmează? Prefectura unui județ a anunțat cum se vor desfășura slujbele religioase pentru Paștele ortodocșilor

Raed Arafat și premierul Florin Cîțu au declarat că ortodocșii nu vor avea restricții, în noaptea de Înviere, însă lucrurile sunt contrazise chiar de una dintre instituțiile care se subordonează Guvernului.

Concret, miercuri, după ședința de Guvern, Cîțu a spus că ”vom putea sărbători și Paștele catolic, și Paștele ortodox la biserică”, după ce anterior explicase destul de clar că, pentru ortodocși, noaptea de Înviere nu se va încheia la ora 02:00, așa cum este în cazul catolicilor, iar lucrurile urmează să fie decise după jumătatea lunii aprilie.

Însă, Prefectura Călărași îl contrazice pe premier și susține că ortodocșii vor avea și ei restricții în noaptea de Paști. Conform paginii de Facebook a prefecturii Călărași, în noaptea de sâmbătă spre duminică, între 2 și 3 mai, circulația va fi permisă până la ora 02:00. Rămâne de văzut dacă prefectul de Călărași știe mai multe despre planul guvernului sau este o gafă de comunicare.

content-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.