Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFELE de la nunta regală: Specialiștii le-au citit pe buze prinților și noii ducese, iar cuvintele sunt RUȘINOASE

prințul Harry Meghan Markle

Respectându-se protocolul, Meghan Markle s-a lăsat aşteptată la altar, timp în care Prinţul Harry părea foarte încordat din cauza emoţiilor. Experţi care ştiu să citească pe buze au desluşit de la distanţă câteva dintre discuţiile cu fratele său, dar şi cu Meghan, iar cel puţin discuţia cu viitoarea soţie, dacă va ajunge la urechile Reginei Elisabeta a II-a , o va face să intre în pământ de ruşine, informează Mediafax.

Astfel, dacă fratelui său mai mare i-a mărturisit că-l strâng foarte rău pantalonii, în momentul în care a văzut-o pe Meghan că se îndreaptă spre altar, Prinţul Harry s-a făcut numai un zâmbet şi si-a spus ”Arăţi minunat”. Imediat după aceea, însă, Harry a scăpat ”porumbelul” şi i-a spus, râzând: „I’m sh*tting it (n.r. Fac pe mine)”. Meghan a început să râdă pe sub voal şi l-a strâns puternic de mână, iar în momentul în care video-ul a apărut pe internet lumea s-a împărţit în două.

Vezi și: Nunta secolului în Regat - Prinţul Harry şi Meghan Markle promit o ceremonie veselă. Bugetul este estimat la peste 15 milioane de lire sterline

Nu puţini sunt cei care îl înţeleg pe prinţ şi spun că din cauza emoţiilor să fi spus acest lucru, dar cei care ţin foarte mult la ”etichetă” sunt de părere că un prinţ ar trebui să fie capabil să se controleze şi să fie atent ce spune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.