Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Ambasadorilor Nemțeni - un eveniment de excepție la care participă titani ai cinematografiei românești

facebook.com
Arsene Ionel

Un eveniment cultural de excepție va avea loc la Piatra Neamț. Evenimentul a fost anunțat de președintele Consiliului Judenean Neamț, Ionel Arsene, care anunță Gala Ambasadorilor Nemțeni:

”Pregătim un nou eveniment măreț, marca Gala Ambasadorilor Nemțeni! Pentru iubitorii de film și teatru, pentru admiratorii artiștilor români, pentru cei care o iubesc pe Draga Olteanu Matei, pe 24 octombrie, organizăm o întâlnire specială, la Cinematograful Dacia, din Piatra Neamț.

Personajul principal al evenimentului, organizat în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni, va fi Draga noastră Dragă, cea pe care o vom aniversa și felicita pentru întreaga activitate artistică. Alături ne vor fi invitații ei speciali, actori de anvergură ai scenei românești.

Consiliul Județean Neamț organizează această seară specială în parteneriat cu Asociația Cinecultura și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România și DACIN SARA.

Tuturor le mulțumesc pentru sprijin, iar pe dumneavoastră, nemțenii, vă aștept să vă bucurați sufletele și să vă încântați privirea, într-o seară de neuitat!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.