Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gălățeanul acuzat că și-a ucis gemenele nou-născute a fost trimis în judecată

gratii

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au trimis în judecată, în stare de libertate, pe bărbatul suspectat că şi-a ucis, în urmă cu trei ani, gemenele nou-născute, a declarat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Istrate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Directorul general al fermei de porci deținute de fiul lui Liviu Dragnea, CONDAMNAT la 7 ani de închisoare de Tribunalul Bucureşti

Pe data de 13 martie 2016, într-un imobil din Galaţi au fost descoperite în frigider cadavrele a două fetiţe nou-născute iar în casă, cadavrul mamei lor. În urma finalizării rechizitoriului, procurorii l-au trimis în judecată pe tatăl copiilor, Aurelian Constantin Ghidionescu, taximetrist de meserie, pentru comiterea infracţiunilor de omor calificat şi de influenţare a declaraţiilor martorilor.

"S-a finalizat activitatea de urmărire penală în dosarul penal în care a fost cercetat inculpatul Ghidionescu Constantin Aurelian. Faţă de dumnealui s-a dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de libertate, pentru comiterea în concurs a unei infracţiuni de omor calificat şi a trei infracţiuni de influenţare a declaraţiilor reţinându-se faptul că inculpatul a încercat să îşi determine copiii să facă declaraţii mincinoase. Inculpatul nu a recunoscut faptele şi şi-a menţinut până la finalizarea anchetei poziţia de nerecunoaştere. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Galaţi", a spus Liliana Istrate.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, bărbatul şi-ar fi înecat fetiţele într-o găleată cu apă imediat după naştere iar pe soţie, care intrase în stare de inconştienţă după naşterea neasistată, ar fi lăsat-o să moară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.