Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala MTV Europe Music Awards se va desfăşura la Manchester în 2024

Gala MTV Europe Music Awards (MTV EMA) va avea loc în acest an în oraşul britanic Manchester, în luna noiembrie, au anunţat reprezentanţii postului MTV, informează variety.com.

Show-ul, care se va desfăşura la Co-op Live Arena din Manchester pe 10 noiembrie, va marca totodată cea de-a 30-a aniversare a acestor premii.

Pe lângă difuzarea pe postul MTV în peste 150 de ţări, gala premiilor EMA va putea fi urmărită şi pe serviciul online Pluto TV şi pe platforma de streaming Paramount+.

Gala MTV EMA de anul trecut urma să aibă loc la Paris, dar a fost anulată în ultimul moment "dintr-o abundenţă de precauţie" din cauza războiului dintre Israel şi Hamas. În urma conflictului, Franţa s-a confruntat cu o serie de incidente teroriste, inclusiv o înjunghiere şi ameninţări cu bombă în aeroporturi, care au plasat ţara în stare de alertă.

Cea mai recentă ediţie a galei MTV EMA a avut loc în 2022 la Dusseldorf, în Germania, avându-i ca prezentatori principali pe regizorul Taika Waititi şi cântăreaţa Rita Ora. Taylor Swift a adunat cele mai multe premii, plecând acasă cu patru trofee.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.