Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala premiilor Odeón debutează în 2020 la Madrid - Care sunt favoriţii acestei ediţii

www.fundatiacaleavictoriei.ro
teatru odeon

Prima ediţie a galei premiilor Odeón, care recompensează muzica şi artiştii spanioli, va avea loc în 2020, la Madrid, după 12 ani de când nu au mai fost acordate în ţară premii în industria muzicală, anunţă TVE, citată de NEWS.ro.

Gala va fi găzduită, pe 20 ianuarie, de Teatrul Regal.

Citeşte şi: Cristian Boureanu şi-ar fi şcolarizat fiica la Universitatea MarK Twain din Anglia pe banii din 'afacerea' Swietelski - Cum a plătit fostul demnitar banii

Premios Odeón recompensează succesele anului anterior, iar publicul are un cuvânt important de spus, a anunţat Agedi (Asociación de Gestión de Derechos Intelectuales), asociaţia care gestionează drepturile de autor.

Gala va cuprinde recitaluri şi se va bucura de prezenţa a numeroase staruri.

Vor fi acordate 11 premii, între care pentru cel mai bun cântec, cel mai bun album, cel mai bun videoclip, cea mai bună artistă, cel mai bun artist, cel mai bun grup, cel mai bun artist latino şi cel mai bun artist revelaţie.

Citeşte şi: MARTOR CHEIE în dosarul Vlădescu audiat în SUA - Unul dintre cei la care ajungeau banii 'datoraţi' de austrieci avea sarcina de a nu lăsa nicio dovadă scrisă

Gala, care a primit numele după templul grec şi după casa de discuri fondată în 1903, va fi transmisă în direct de televiziunea naţională spaniolă şi va avea o durată de două ore.

Premiile Odeón vor fi „obiective”, acordate artiştilor în baza vânzărilor, vizualizărilor şi accesărilor audio online.

Rosalía este favorita primei galei, având în vedere succesul înregistrat anul acesta. Pentru cel mai bun album ar putea concura şi Alejandro Sanz („#Eldisco”), Leiva („Nuclear”), Marea („El Azogue”) şi Vanesa Martín („Todas las mujeres que habitan en mi"). Între artiştii nominalizaţi se vor număra Mago de Oz, Amaral, Mónica Naranjo, J Balvin, Maluma şi Joaquín Sabina.

Citeşte şi: EXCLUSIV! CE miniştri cu greutate SE LĂUDA Sebastian Vlădescu că are la degetul mic - A încasat milioane de euro spunând că bani vor ajunge și la unul dintre ei

Până în prezent au fost confirmaţi 95% dintre artişti, au transmis organizatorii. Sunt stabilite 9 recitaluri, iar artistul Suso 33 va realiza scenografia şi statuetele ce vor fi înmânate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.