Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gălățean, cercetat de procurorii după ce şi-a muşcat fiul în vârstă de şapte luni şi l-a agresat

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat este cercetat de procurorii gălăţeni după ce şi-a muşcat fiul în vârstă de şapte luni şi l-a agresat, copilul având nevoie de aproape două luni de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor şi rele tratament aplicate minorului, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, un bărbat este cercetat pentru că şi-a agresat fiul în vârstă de şapte luni din luna mai a acestui an până la începutul lunii iunie.

Dezbateri aprinse în Senat: se acordă bani farmaciilor și cabinetelor medicale

“Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că, începând cu luna mai 2020, inculpatul a agresat pe fiul său, persoană vătămată minoră, în vârstă de 7 luni (prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acesteia), iar la data de 2 iunie, în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană ambii ochi, care au necesitat 50-55 zile de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Galaţi cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor şi rele tratamente aplicate minorului, aceasta fiind însuşită de către instanţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.