Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO-VIDEO - Gâscanul, veterinarul și pompierii: o poveste a la Cluj

Gâscă

Misiune diferită pentru pomperii clujeni: printr-un apel telefonic au fost chemați să salveze o gâscă rămasă pe acoperișul unei case. Casa particulară avea două etaje, fiind situată pe strada Donath, din municipiul Cluj-Napoca.

Proprietarul casei a observat pasărea de mari dimensiuni pe acoperișul casei și nu are cunoștință cum a ajuns găsca acolo. El  a crezut că a rămas blocată și că nu se poate elibera.

A anunțat situația salvatorilor, explicând faptul că nu are acces din casă în exteriorul acoperișului.

Pompierii au intervenit cu scară culisantă, ajungând imediat la pasăre, coborând-o, astfel, de pe acoperiș și au transportat-o la Dispensarul Veterinar din cadrul USAMV Cluj-Napoca.

Din primele evaluări ale personalul din cadrul cabinetului veterinar, rezultă că pasărea nu prezintă afecțiuni și că cel mai probabil a hotărât să se odihnească pe acoperișul clujeanului.

Inițial apelantul a anunțat că este o lebădă, după care personalul cabinetului veterinar ne-au clarificat că este un gâscan.

Citește și: FOTO-VIDEO - Accident mortal teribil: doi oameni au decedat, după o depășire periculoasă; impact între o cifă și un autoturism

„Un musafir mai aparte a ajuns la Clinica NAC FMV Cluj, recuperat de pompierii de la ISU Cluj de pe acoperișul unei case din cartierul Grigorescu. Gâscanul a fost consultat de colegele noastre medici și nu prezenta probleme, fiind probabil obosit după un drum lung și urmează a fi redat mediului său natural după ce-și va reveni complet”, au precizat medicii veterinari. Ei i-au dat de mâncare gâscanului, care înfulecă foarte bine mâncarea.

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.