Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - VIDEO Incendiu devastator în județul Cluj: o cabană de la Muntele Băișorii a fost distrusă în totalitate de flăcări

Incendiu, cabana, Cluj

Două autospeciale au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o cabană din localitatea Muntele Băișorii din județul Cluj.

„Alerta a fost dată în jurul orei 14.20, iar în momentul sosirii pompierilor la locul evenimentului cabana, construită pe structură din lemn, era cuprinsă în totalitate de flăcări.

Pompierii au limitat extinderea incendiului la o altă cabana situată în apropierea celei care ardea (cca 7m) și la o anexă în care se afla o butelie de gaz (cca 3m).

O femeie a fost consultată de către echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital.

Cabana construită cu parter și mansardă, cu o amprentă la sol de 50mp, a fost distrusă în totalitate, iar pompierii au acționat mai bine de două ore pentru a limita propagarea focului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Cercetările preliminare au stabilit că focul a pornit de la neizolarea corespunzătoare a coșului pentru evacuarea fumului față de materiale combustibile”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!' .

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.