Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Game of Thrones a doborât recordul zilele trecute pentru un serial: fanii au 'explodat'

Pulse.ng
game of thrones

Episodul trei din ultimul sezon din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones" a devenit cel mai comentat al serialului pe Twitter, cu 7,8 milioane de mesaje, un record absolut, potrivit BFM TV, informează News.ro.

Citeste si: ALERTĂ Silvio Berlusconi a ajuns de urgență la spital

Scenariştii serialului "Game of Thrones" au arătat fanilor primele două episoade care au pregătit terenul pentru bătălia epică de 67 de minute din al treilea episod intitulat "Lunga Noapte".

"Game of Thrones" se va încheia pe 19 mai.

Numărul total al episoadelor serialului este de 73, inclusiv cele din ultimul sezon. Ele au fost conduse de 19 regizori. Dintre cele mai importante 330 de personaje din primele şapte sezoane, 186 au murit.

Serialul, lansat în urmă cu opt ani, a primit până în prezent 132 de nominalizări la premiile Emmy şi 47 de trofee. Producţia a primit şase nominalizări la Globurile de Aur, iar actorul Peter Dinklage a primit un trofeu pentru rol secundar. De altfel, el a jucat şi în cele mai multe episoade ale serialului, 67.

"Game of Thrones" spune povestea a nouă familii nobile care se luptă pentru a controla tărâmurile fictive Westeros, în timp ce un duşman vechi revine după o perioadă de latenţă de mii de ani.

Citește și: Gică Hagi a RĂBUFNIT când a fost întrebat de un jurnalist despre fiul său: 'Du-te acasă. Cum să mă simt când tu îmi pui o astfel de întrebare?'

Din distribuţie fac parte Emilia Clarke, Kit Harington, Peter Dinklage şi Lena Headey.

Serialul este cel mai de succes program al HBO, cu 30 de milioane de telespectatori în Statele Unite, în medie, pentru fiecare episod şi fani în întreaga lume.

Producţia este bazată pe romanele lui George R.R. Martin din seria de cinci cărţi „A Song of Ice and Fire". Scriitorul este şi coproducător executiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.