Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garbine Muguruza a primit un wild card pentru turneul de la Sydney

WTA
muguruza

Jucătoarea spaniolă de tenis Garbine Muguruza, locul 2 WTA, a primit un wild card pentru turneul de categorie Premier de la Sydney. competiţie care va începe duminică, au anunţat organizatorii, citaţi de NEWS.RO şi Reuters.

Citeşte şi: ULTIMA ORĂ - Irina Begu s-a calificat în semifinale la Shenzhen. Românca ar putea să se confrunte cu Simona Halep

Muguruza a abandonat, marţi, în turul al doilea la Brisbane, din cauza unor crampe musculare, în meciul cu jucătoarea croată Aleksandra Krunic (locul 53 WTA), la scorul de 5-7, 7-6 (3), 2-1.

Garbine Muguruza ar fi putut urca pe primul loc mondial dacă ar fi ajuns în finală la Brisbane sau dacă ar fi câtigat turneul, în funcţie de rezultatele Simonei Halep la Shenzhen. Însă abandonul o va coborî pe spaniolă pe locul 3 WTA, în clasamentul ce va fi publicat luni, în care va fi întrecută de daneza Caroline Wozniacki, actuala ocupantă a locului 3 mondial.

La Sydney, vor mai participa campioana de la US Open, americanca Sloane Stephens, locul 13 WTA, cea de la Roland Garros, letona Jelena Ostapenko, locul 7 WTA, dar şi o altă americancă, Venus Williams, locul 5 WTA, britanica Johanna Konta, locul 9 WTA, sportiva cehă Petra Kvitova, locul 29 WTA, şi germana Angelique Kerber, locul 21 WTA.

Cu o evoluţie bună la Sydney, turneu de 470 de puncte, Muguruza poate spera să ajungă la Australian Open (15-28 ianuarie) ca număr 1 mondial, însă nu va fi decât a treia favorită, după Simona Halep, care se va menţine pe locul I WTA şi săptămâna viitoare, şi după Caroline Wozniacki.

Halep este în sferturi la Shenzhen şi după acest turneu va juca direct la Australian Open.

Citeşte şi: Decizie CONTROVERSATĂ a preşedintelui SUA: Donald Trump A DIZOLVAT comisia privind frauda electorală din 2016 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.