Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garcea revine în televiziune: o să fie moderator într-o emisiune

mugur mihaescu garcea

Mugur Mihăescu 'garcea' revine în televiziune, după mai bine de patru ani. Actorul va modera o emisiune la Metropola TV, televiziunea condusă de Florin Pandele, primarul din Voluntari, informează Pagina de Media.

Concret, noua producţie a lui Mihăescu se numeşte „Meriţi” şi va debuta din 10 mai. Emisiunea este un late night show, în care invitaţii îşi vor spune povestea lor.

„Este o emisiune care are o deviză clară, educaţia. De asemenea este o emisiune care îşi propune să identifice de ce s-a deprofesionalizat România şi cum să face să o profesionalizăm din nou.

Meriți este locul în care vom încerca să scoatem în evidenţă poveşti de viaţă ale oamenilor potriviţi ajunşi în locurile potrivite. Spunem poveşti ale oamenilor care excelează în meseriile lor şi încercăm să-i extragem din Marea Masă Mută. Îmi propun să fiu vocea acestor oameni!”, spune Mugur Mihăescu.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Mugur Mihăescu a fost în centrul unui „scandal”, la început de 2021. Mihăescu şi Radu Pietreanu, cei doi membri ai grupului de umor Vacanţa Mare, au făcut Revelionul de la TVR. Revelionul a ajuns şi pe masa CNA-ului, dar fără vreo sancţiune în cele din urmă.

Mihăescu a colaborat ultima dată cu Kanal D, în 2016. Atunci realiza alături de Vacanţa Mare o parodie după emisiunea „Te vreau lângă mine” a Gabrielei Cristea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.