Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gard de cimitir izolat termic și fonic! Se întâmplă la Craiova

lia

cimitir O parte din gardul cimitirului Sineasca a fost placat cu un material folosit pentru izolare fonică și termică. Senzațional? Nu, spune primarul Lia Olguța Vasilescu pe o rețea de socializare. ”Nu izolează nimeni termic gardul cimitirului. Primăria plătește consolidarea gardului de beton. Atât! Constructorul a spus că vrea, pe propria cheltuială, să alinieze gardul, o porțiune fiind mai retrasă de la stradă și i s-a permis să o facă. PE BANII LUI! În plus, e o metodă des folosită în construcții. Inclusiv la garduri. Așteptați până vedeți cum iese și o să vă dați seama că ați trecut pe lângă multe garduri "reabilitate" așa.”, a fost reacția edilului. 

Primăria Craiova a demarat procedura de achiziţie publică pentru această lucrare, estimată la 680.000 de lei. Au participat cinci ofertanţi, iar contractul a fost adjudecat de firma Team World Construct SRL, la valoarea de 234.000 de lei fără TVA. Contractul a fost încheiat în februarie 2014, lucrarea având termen de finalizare 28 mai. După parafarea contractului, firma constructoare a organizat şantierul şi a început să lucreze, scrie gds.ro Soluţia tehnică prevede îmbrăcarea gardului într-un strat de beton gros de aproximativ 30 de centimetri şi înalt de 2,3 metri, care urmează să îmbrace gardul existent, realizat din cărămidă veche şi prefabricate de beton în unele locuri. Miercuri, lucrarea ar trebui finalizată. Greu de crezut!

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a depus o cerere la OSIM prin care vrea să-și facă marcă înregistrată din porecla Craiolguța.

Citește și Lia Olguța Vasilescu își înregistrează porecla la OSIM

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.