Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Mediu a descins pe litoral: Comtrol amplu la unităţile de cazare, restaurante şi operatorii de salubritate

garda de mediu

Garda Naţională de Mediu (GNM) a anunţat, marţi, că a lansat o amplă acţiune de control pe litoral, iar verificările vizează unităţile de cazare, restaurantele şi operatorii de salubritate, anunță news.ro.

Garda Naţională de Mediu a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că demersul îşi propune ca staţiunile de pe litoral să fie curate şi primitoare pentru turişti.

“Începând din această săptămână, Garda Naţională de Mediu a lansat o amplă acţiune de control pe litoral, care se va desfăşura pe toată perioada de vârf a sezonului estival. Demersul vizează extinderea numărului de controale în staţiunile de la malul Mării Negre, astfel încât acestea să fie curate şi primitoare pentru toţi turiştii care îşi petrec vacanţa pe litoral. Aceste controale vizează verificarea unităţilor de cazare şi a restaurantelor, dar şi a operatorilor de salubritate, astfel încât să fie respectate prevederile legislaţiei de mediu”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că în vederea susţinerii acestei acţiuni, Comisariatul General al GNM a detaşat mai multe echipe de comisari din ţară pentru suplimentarea efectivelor Comisariatului Judeţean Constanţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.