Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

`Gardienii galaxiei: Volumul 3` a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Imdb
Gardienii Galaxiei 3

Filmul de acţiune "Gardienii galaxiei: Volumul 3", în regia lui James Gunn, cu Pom Klementieff, Chris Pratt, Dave Bautista, Bradley Cooper, Zoe Saldana, Karen Gillana în rolurile principale, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Filmul a generat venituri de 1.439.487 de lei, conform News.ro.

În "Gardienii galaxiei Vol. 3" de la Studiourile Marvel, grupul de neadaptaţi arată puţin diferit. Peter Quill, încă tulburat de pierderea Gamorei, trebuie să-şi regrupeze echipa în jurul lui pentru a apăra Universul şi pentru a-l proteja pe unul dintre ei. O misiune care, dacă nu este finalizată cu succes, ar putea duce la sfârşitul Gardienilor aşa cum îi cunoaştem.

Şi animaţia "Mavka. Zâna pădurii/ Mavka. The Forest Song" a debutat în top, însă pe doi, după ce a fost văzută în sălile de cinema de 14.323 de spectatori şi a încasat 339.168 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

"Super Mario Bros: Filmul" a coborât pe locul trei, în a cincea săptămână de la debut, fiind văzută în cinematografe de 10.282 de spectatori. Filmul a generat venituri de 219.722 de lei.

Filmul horror "Megalodon: Demonul din adâncuri/ The Black Demon" a coborât două locuri, până pe patru, în al doilea weekend de la lansare. Producţia a strâns 6.659 de spectatori în sălile de cinema şi 168.732 de lei.

Un alt film horror, "Cartea morţilor: Posesie demonică", în regia lui Lee Cronin, a coborât trei locuri, până pe cinci, în al treilea weekend de la debut. Producţia a avut încasări de 168.221 lei.

Clasamentul românesc de weekend este completat de: "Fericirea începe azi" (153.622 de lei), "10 zile fără mama 2" (72.899 de lei), "Exorcistul papei" (72.002 de lei), "Aventuri până la Lună şi înapoi" (60.439 de lei), "John Wick: Capitolul 4" (47.854 de lei).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.