Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garnier lansează o iniţiativa Green Beauty, menită să reducă radical impactul pe care brandul îl are asupra mediului

garnier

Brandul global de produse cosmetice Garnier lansează iniţiativa transformatoare Green Beauty, menită să reducă radical impactul pe care brandul îl are asupra mediului la nivel global, a anunţat grupul francez L'Oreal.

Potrivit sursei citate, până în 2025 toate produsele vor fi create cu zero plastic virgin, toate ambalajele vor fi reutilizabile, reciclabile sau compostabile, iar toate spaţiile industriale vor avea emisii neutre de carbon, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Alexandru Rafila a reacționat după decizia CCR: Cred că trebuie să ne concentrăm puțin să învățăm, să educăm oamenii, să insistăm asupra măsurilor preventive pe care trebuie să le luăm

Totodată, Garnier va fi primul brand care va implementa o modalitate de etichetare a produselor care ţine cont de impactul social şi de mediu. Acest demers îşi propune să informeze consumatorii cu privire la impactul social şi de mediu al produselor pe care le achiziţionează, încurajându-i să facă alegeri mai sustenabile.

Pe de altă parte, Garnier a încheiat un parteneriat cu Ocean Conservancy, un ONG care luptă împotriva plasticului din oceane de mai bine de 30 de ani. De asemenea, Garnier va reuni echipele - consumatorii şi angajaţii - din întreaga lume pentru a colecta plastic de pe plajele, din oceanele şi căile navigabile ale lumii în cadrul zilei internaţionale de curăţare de pe 19 septembrie.

Citește și: Gabriela Firea a făcut anunțul: Începand de astăzi și-au deschis porțile .

Garnier este un brand global de produse cosmetice, accesibil tuturor, ce are ambiţia de a deveni primul brand natural cu adevărat sustenabil din segmentul de produse de larg consum.

Din 1904, Garnier oferă produse cosmetice eficiente şi inovatoare, inspirate şi îmbogăţite de natură. Natural, accesibil şi sustenabil, brandul Garnier este îmbogăţit de fiecare din mărcile sale: Botanic Therapy, Skin Naturals, Ambre Solaire, Olia şi Color Naturals. Garnier se află pe locul al doilea din grupul L'Oreal şi este comercializat în peste 64 de ţări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.