Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gata cu apa de băut cărată de la magazin! Românii pot opta pentru apă de izvor adusă acasă, la preț de supermarket

La Fântâna
apa plata La Fantana

Dacă ești printre cei care

-          Din diverse motive de calitate sau siguranță nu beau direct apă de la robinet;

-          Își cumpără apă de la magazin în PET-uri de 2 sau 5 litri și o cară acasă;

-          Merg prin țară și văd mormanele de PET-uri de prin râuri sau de la marginea drumului și vor să facă ceva în legătură cu asta,

...atunci rândurile de mai jos sunt pentru tine.

La Fântâna îți livrează acasă apă de izvor, bună și sigură pentru consumul tău și al întregii familii, la preț de supermarket, în sticle reutilizabile de 8 litri. Asta înseamnă că

-          Nu mai cari tu apă de la magazin, vine apa la ușa ta, la preț de magazin!

-          Nu mai pui în circulație ambalaje PET de unică folosință, ce riscă să ajungă în mediu și să polueze, pentru că bei apă dintr-o sticlă reutilizabilă.

De ce contează din ce beau apă?

O sticlă reutilizabilă de policarbonat (care e tot un plastic, dar reutilizabil, spre deosebire de PET, și care transportă apa într-un circuit controlat, igienic și sigur) poate fi reutilizată de până la 50 de ori. Fiecare utilizare a acestei sticle înseamnă că 4 PET-uri de 2l sau 16 PET-uri de 0,5l nu mai intră în circulație și nu mai riscă să ajungă în mediul înconjurător (pentru că, pur și simplu, nu le mai cumperi de la magazin). Iar asta înseamnă că, într-un ciclu de viață, o astfel de sticlă reutilizabilă oprește cumpărarea a 200 până la 800 de ambalaje PET, din care multe, în România, nu ajung în circuitul de reciclare, ci în mediul înconjurător.

Ce fel de apă beau?

Apa din aceste sticle este apă de izvor, extrasă de la Tălmaciu (jud. Sibiu). Aceasta este dublu filtrată și ambalată fără a fi supusă vreunui tratament fizic, chimic sau microbiologic. Este o apă oligominerală, cu o mineralizare totală de sub 500 mg/l, cu gust plăcut și echilibrat, datorat sărurilor de calciu și magneziu și o compoziție minerală stabilă. Apa intră în categoria celor recomandate pentru consumul zilnic, având conținut extrem de redus de sodiu și e recomandată și celor cu restricții dietare. În fabrica modernă unde o îmbuteliem, avem și un laborator propriu, unde testăm apa permanent.

Cum funcționează? Extrem de simplu!

Găsești în magazinul online mai multe pachete START. Alege-l pe cel cu volumul de apă potrivit nevoilor de consum ale familiei tale. Vei plăti, la această primă livrare, și garanția sticlelor. Când apa e pe terminate, comandă un pachet REFILL. Echipele La Fântâna ajung la ușa a în 24-72 de ore, îți aduc comanda cu sticlele pline și le preiau pe cele goale.

Poți să crești sau să scazi numărul de sticle comandate la fiecare nouă comandă, dacă vrei (citește întrebările frecvente pentru toate informațiile). Iar dacă la un moment dat nu mai vrei să-ți aducem apă astfel, poți aduce sticlele la orice centru La Fântâna și-ți iei banii pe ele înapoi.

Apa de izvor îți vine ușor!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.