Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gata cu Grecia și Italia! O nouă destinație de vacanță face furori printre români iar prețurile sunt foarte accesibile

Revolut
travel vacanta turism

Până acum Grecia și Italia se aflau în topul preferințelor românilor în materie de vacanțe, anul acesta o nouă destinație a stârnit interesul pasionaților de călătorii. Oamenii sunt atrași de vremea frumoasă și peisajele superbe iar prețurile sunt accesibile.

Destinația turistică adorată de români - Este vorba despre o insulă, unde soarele strălucește pe cer 320 de zile pe an. Așadar, turiștii care își doresc să ajungă acolo trebuie să știe că pot face plajă până la finalul lunii noiembrie, potrivit cancan.ro.

Destinația care face furori în rândul românilor

Mai e puțin până când se dă startul sezonului vacanțelor de vară. Multe persoane și-au rezervat deja biletele pentru concediul din acest an. Până acum. Grecia sau Italia se aflau pe primele poziții în preferințele românilor. Ei bine, în 2024, o insulă faimoasă a câștigat teren în fața acestor țări.

Oamenii au început să fie foarte atrași de Cipru, o insulă unde soarele strălucește 320 de zile de an. Așadar, pare a fi o destinație perfectă pentru cei care își doresc să se bucure de plajă și de apa superbă a mării.

În ultima vreme, turismul în Cipru a început să ia amploare. Companiile aeriene au sesizat acest lucru și au hotărât să pună la dispoziția românilor, în perioada 2 iunie – 29 septembrie, zboruri cu plecări din București, Iași sau Cluj.

În 2024, aproximativ 3.000 de români sunt așteptați în Cipru, potrivit unor statistici realizate de agențiile de turism. Vizitatorii pot alege să se bronzeze pe una dintre cele 77 de plaje ale insulei. De asemenea, pasionații de călătorii pot merge să vadă capitala Nicosia sau orașele Limassol și Larnaca. De pe lista celor care ajung acolo nu ar trebui să lipsească nici excursiile la Băile Afroditei sau la situl Kourion.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.