Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gata cu ţepele de Black Friday! Cum să verifici în câteva secunde prețul adevărat al produselor

www.greatnews.ro
Black Friday

Black Friday este poate cel mai așteptat moment al împătimiților de cumpărături. Nu puţine au fost însă cazurile în care preţurile produselor au crescut, deşi întreaga idee a campaniei vizează reduceri masive. Motiv pentru care autoritățile au anunțat în ultima vreme că sunt cu ochii pe reducerile acordate de magazine și că vor monitoriza atent prețurile ca să nu crească. Chiar şi aşa, consumatorii pot să-şi ia măsuri de precauţie în plus.

Citeşte şi: Pericol MAJOR după angajările masive din sectorul public (ANALIZĂ)

Pentru asta, ne vine în ajutor chiar Internetul, care are și părțile lui bune. În ultima perioadă s-au dezvoltat foarte multe extensii pentru browsere și site-uri care compară prețurile pentru o lungă perioadă de timp.

Vă prezentăm mai jos câteva extensii gratuite de verificare a prețului pentru Black Friday. Ele funcționează în fundal, iar când vizitați site-ul unui magazin se activează. Le puteți vedea în partea dreaptă de sus a browserului.

Extensii pentru Chrome:

Pricy

Price Tracker

Extensii pentru Firefox Mozilla:

Price Expert

Keppa

Conform traditiei americane, Black Friday este în ultima vineri a lunii noiembrie. Adică în 2017 va fi pe 24 noiembrie. Multe dintre magazinele din România vor "fura startul", însă, şi anunţă declanşarea campaniei cu o săptămână mai devreme, chiar vinerea aceasta, pe 17 noiembrie.

Citeşte şi: Tudose dă ASIGURĂRI în scandalul transferului de contribuţii. Mesajul IMPORTANT transmis angajaţilor de la multinaţionale .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.