Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gazișehir Gaziantep, echipa lui Marius Șumudică, a remizat cu Goztepe, scor 1-1, în campionatul Turciei

www.romaniatv.net
Marius Șumudică

Gazișehir Gaziantep, echipa condusă de antrenorul Marius Șumudică, a remizat cu Goztepe, luni seara, scor 1-1, în etapa a șasea a campionatului din Turcia. Formația românului a ratat șansa de a trece pe locul doi, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu îl laudă pe ministrul preferat de Liviu Dragnea: ‘Urmează să lanseze luna aceasta’

În minutul 50, Gaziantep a profitat de eliminarea portarului advers Beto, cel care a evoluat în trecut și la CFR Cluj. Portughezul a văzut cartonașul roșu în urma unui henț comis în afara careului, iar Goztepe a rămas în inferioritate numerică.

Opt minute mai târziu, Guray Vural a reușit primul gol al partidei. Mijlocașul turc a trimis o centrare din flancul drept, balonul nu a fost atins de niciun jucător și a intrat în plasă.

Deși se afla în inferioritate numerică, Goztepe a dat lovitura în minutul 82, prin Berkan Emir. Fundașul stânga a încercat să trimită o centrare din flanc, însă mingea a luat o traiectorie neobișnuită și l-a depășit pe portarul Guvenc, scorul devenind din nou egal.

S-a terminat 1-1, iar Gazișehir Gaziantep, care l-a avut titular pe Alin Toșca, se menține pe locul 3 în Turcia, cu 11 puncte. În cazul în care ar fi obținut victoria, echipa lui Marius Șumudică ar fi urcat pe locul secund, la un punct în spatele liderului Alanyaspor, care are 14 puncte.

Citește și: Klaus Iohannis intervine în scandalul momentului! Solicitare de ultim moment către Viorica Dăncilă .

Marius Șumudică a sosit la Gazișehir Gaziantep la începutul actualului sezon și a înregistrat trei victorii, două remize și o înfrângere în campionat. De asemenea, formația antrenorului român s-a calificat în turul 4 al Cupei Turciei, după 4-0, contra lui Turk Metal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.