Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu despre 'etapa decisivă' din ultimii 30 de ani: 'Două accidente istorice'. Profeție sumbră pentru Vâlcov, Iordache și Teodorovici

Inquam Photos/Octav Ganea
Gelu Diaconu la DNA

Anul pe care il lasam zilele acestea in urma a consemnat trecerea a 30 de ani de la revolutia din 1989, sustine Gelu Diaconu, fost sef ANAF, pe Facebook, subliniind ca in aceasta perioada s-a transformat fundamental in bine in multe domenii. Tot el spune ca in acest proces istoric anul 2019 a fost o etapa decisiva: „am scapat de semidoctul patriot din Teleorman si de paiata lui, adica de Daddy si Veorica, doua accidente istorice”.

Bubuie un scandal monstru la Spitalul Floreasca - acuzații INCREDIBILE: 'Am văzut cum pacienta de pe masa de operație a luat foc'

„O borna istorica: anul 2019

Anul pe care il lasam zilele acestea in urma a consemnat trecerea a 30 de ani de la revolutia din 1989.
Ca un roman care si-a trait jumatate din viata in comunism pot afirma fara teama de a gresi ca Romania, in aceasta perioada, s-a transformat fundamental in bine in multe domenii.
Nu e aici locul reiterarii tuturor argumentelor in favoarea acestei afirmatii.

Si totusi...
Cresterea economica, libertatea individuala, nivelul de trai, alimentatia zilnica, libera circulatie a persoanelor, tehnologiile comunicationale, votul exprimat liber, etc., sunt progrese care asigura cetatenilor o viata cu comoditati rezonabile cu mult peste perioada comunista.

Pe de alta parte, nivelul infrastructurii, serviciile oferite de administratia publica, justitia la comanda, calitatea clasei politice, hotia generalizata a pensiilor de serviciu/speciale, mizeria omniprezenta (in pofida unui peisaj natural generos), ghiolbanismul manelistic, smecheria ca reteta acceptata a succesului social, mass-media mogulizata, mandria patriotarda, etc., ne arata ca mai avem un drum lung de parcurs pentru a sterge diferentele care inca ne mai separa de tarile cu adevarat civilizate.

In acest proces istoric anul 2019 a fost o etapa decisiva: am scapat de semidoctul patriot din Teleorman si de paiata lui, adica de Daddy si Veorica.
Doua accidente istorice!

Servantii lor de talia lui Valcov, Iordache sau Orlando probabil vor ocupa meritat puscariile...

Viitorul arata (ceva) mai bine. Cu o minima conditie. Sa intelegem cu totii ca vremea tatucului izbavitor si priceput in toate a trecut. Si ca in democratie merita alesi doar liderii care probeaza prin fapte ca sunt in slujba binelui comun.

La mulți ani tuturor!”, scrie Diaoconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.