Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Diaconu șterge pe jos cu Florin Cîțu și avertizează PNL: 'Vă ascunde și vouă realitatea, nu doar opiniei publice. O să decontați în plan politic'

Inquam Photos/Octav Ganea
Gelu Diaconu la DNA

Gelu Diaconu, fost șef ANAF, lansează un atac furibund la adresa lui Florin Cîțu despre care spune că este „un mediocru în materie de administrare fiscală și minte de îngheață apele”. Totodată, liberalii primesc un avertisment din partea fostului șef ANAF - „o să decontați personal, în plan politic, toate minciunile lui”.

„Am o veste fantastică pentru voi! #romaniitrebuiesastie #alcaponeliberal

Ieri a aprobat ministrul Cîțu plata deconturilor de TVA care trebuiau rambursate în septembrie, octombrie și parțial noiembrie. Cu data de selecție 31 ianuarie!!! Mai au blocate la plată deconturi din noiembrie, decembrie și ianuarie. Adică cel puțin un miliard de euro, bani care aparțin mediului de afaceri.

Altfel spus, realizarea programului de încasări pe ianuarie și februarie, cât și nivelul deficitului bugetar au fost mistificate după metoda patentată de PSD. Aproximez că mai are maxim 2 luni în care mai poate minți că suntem ok cu deficitul. După aceea. Adevărul va ieși la suprafață.

Un CELEBRU psihiatru DEZAMORSEAZĂ bomba torturării Sorinei Pintea în arest:Dacă duci o femeie la spital, conform procedurilor, nu e tortură

În domeniul fiscal-bugetar, minciuna are picioare scurte. Pentru că aici se lucrează cu documente, termene scadente precise, cifre exacte și reguli dure.
Cine încearcă să falsifice realitatea sfârșește prin a-și nenoroci afacerea (la nivel micro) sau prin a-și nenoroci țara.
Să vă reamintesc că încă din 2017 v-am prevenit ca Dragnea și yesmenii lui de la putere vor produce României un necaz major: procedura de deficit excesiv. Care doar ce a fost declanșată ieri de Comisia Europeana.
Când nemernicii erau cu apa la gât, alde Orlando și alți propagandisti negau evidențele. Iar eu eram înjurat.

A venit Cîțu, marea speranță liberală care, fiind un mediocru în materie de administrare fiscală, minte de îngheață apele: digitalizare, reorganizare, cât de atent lucrează el în favoarea mediului de afaceri. Declarațiile lui publice au intrat deja în folclorul profesional.

Ieri, în plin scandal al minciunii măsurilor asigurătorii necesare recuperării debitelor din infracțiuni, Cîțu a dat dispoziție să se ramburseze ceva TVA, care trebuia de fapt plătit companiilor încă din decembrie, dacă tot se laudă deșănțat că are grijă de mediul de afaceri.

Anul acesta a început la fel de prost pentru bugetul consolidat al statului și foarte curând minciuna lui Cîțu va ieși la suprafață.
Rectificare pozitivă, bani de pensii majorate, investiții publice majore, deficit ajustat, etc.???

Dragi liberali, știți că am proprietatea termenilor când vine vorba de finanțele publice. Vă spun doar atât: Florin Cîțu este un impostor care vă ascunde și vouă realitatea, nu doar opiniei publice. O să decontați personal, în plan politic, toate minciunile lui”, scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.