Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelu Oltean, mărturie BOMBĂ: S-a pensionat de la DGIPI bolnav fizic și psihic și se trata cu Ayauasca!

stiridecluj.ro
gelu oltean

Fostul șef al Doi și-un sfert”, Gelu Oltean, care a fost arestat, recent, pentru trafic de droguri a dat o ăarturie bombă în fața judecătorilor. Cu apărarea sa, Oltean are șanse mari să scape basma curată din scandalul clinicii în care se făceau tratamente cu substanțe interzise. Fostul șef al DGIPI le-a spus anchetatorilor că s-a pensionat din MAI fiind bolnav fizic și psihic.

Citește și: Avocata lui Cristian Cioacă ia Poliția la PALME, după accidentul lui Chițoiu: Numai aceste fapte îi obligau să investigheze persoana

„Am ieșit din sistem pensionat medical, bolnav fizic și psihic și nimic din medicina alopată nu îmi găsea medicament. Am auzit despre această metodă alternativă de tratament, am fost de patru ori în junglă, în Peru, și am urmat această terapie de mai multe ori. Când am ajuns acolo mi-am găsit pacea și echilibrul. Terapia presupune ingerarea unui ceai făcut din două plante. În junglă, una dintre plante conține DMT (dimetiltriptamină), dar aceasta se folosește numai în junglă. Există o rețetă alternativă care nu conține această substanță (DMT), rețetă care este compusă din alte plante, una dintre aceste rețete consumând-o exclusiv în România”, susține chestorul Oltean, conform Evenimentul Zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.