Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

General rus acuză România că este poartă de intrare a armamentului în Ucraina

Radu Pop
Maxar
satelit Rusia ucraina

Forţele armate ruse au declarat că livrări de arme şi de muniţie sunt efectuate prin România către Ucraina, informează agenţia rusă Interfax, potrivit Adevărul.

  • „Zilnic, autorităţile ucrainene organizează transporturi în cantităţi mari pe căi rutiere şi feroviare, precum şi cu barje din portul Izmail, pe Dunăre, de cereale, porumb, culturi oleaginoase şi animale de fermă către România. Până în prezent, aproximativ 20 de milioane de tone au fost exportate. La întoarcere, în schimbul produselor agricole specificate, armele şi muniţiile străine sunt aduse în Ucraina”, a declarat general-colonelul rus Mihail Mizinţev, şeful Centrului Naţional de Management al Apărării, de asemenea, cunoscut şi ca Centrul Naţional de Control al Apărării (NDCC).

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Afaceri Externe din Rusia, Maria Zaharova, a ameninţat că Rusia poate lovi statele NATO ce sprijină Ucraina cu armament. Ppreşedintele rus Vladimir Putin a avertizat la rândul său ţările occidentale să se aştepte la un răspuns „rapid” dacă se amestecă în invazia Rusiei asupra Ucrainei.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.