DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Generali România susţine sistemul medical din România prin două acţiuni menite să consolideze serviciile medicale de urgenţă

www.generali.ro
Generali România

Generali România susţine sistemul medical din România prin două acţiuni menite să consolideze serviciile medicale de urgenţă, indispensabile chiar şi în contextul epidemiologic actual fără precedent, iar bugetul alocat acestora însumează peste 55.000 de euro, se spune într-un comunicat al companiei, potrivit Agerpres.

Deoarece copiii rămân un segment vulnerabil în orice perioadă, Generali România a contribuit la finalizarea lucrărilor de amenajare a centrului de primiri urgenţe din cadrul Institutului Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului "Alessandrescu-Rusescu" din Bucureşti.

De asemenea, Generali România a susţinut financiar achiziţionarea unor separatoare specializate pentru încăperile de primiri urgenţe din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti astfel încât pacienţii şi personalul medical să beneficieze de o mai bună protecţie în contextul pericolului generat de virusul SARS-CoV-2.

"Efortul pe care îl depun medicii şi angajaţii spitalelor în această perioadă ne responsabilizează să fim alături de ei şi mai ales de toţi oamenii aflaţi în momente critice. Indiferent de sfera în care activăm, avem o răspundere importantă faţă de comunităţile din care facem parte şi, astfel, să putem depăşi ameninţările prezentului cu mai multă încredere", a declarat Adrian Marin, CEO, Generali România.

Citește și: Marcel Vela luat la întrebări de senatori. Val de acuze prin moțiunea: ‘Cu Vela ruptă, în timp de pandemie’

Acţiunile au beneficiat de sprijinul Fondului International Extraordinar lansat de Grupul Generali în contextul pandemiei COVID19. Prin intermediul Fondului, Generali a oferit asistenţă imediată în ţările în care activează şi, pe termen mediu, urmăreşte să sprijine eforturile de redresare economică.

Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise şi face parte din grupul italian Generali. Independent din 1831, grupul este unul dintre cei mai mari asigurători din lume şi activează în 50 de ţări, având un volum total de prime ce a depăşit 69,7 miliarde euro în 2019. Cu aproape 72.000 de angajaţi şi 61 de milioane de clienţi, grupul ocupă o poziţie de lider pe pieţele vest-europene şi un loc tot mai important pe pieţele din Europa Centrală şi de Est şi din Asia. În Regiunea Austria, Europa Centrală şi de Est şi Rusia, care reuneşte 13 ţări, Grupul se situează în top 3 asigurători, operaţiunile fiind coordonate din biroul regional din Praga, Cehia. Ambiţia Generali este de a deveni partener pe viaţă al clienţilor săi, oferind soluţii inovative, personalizate, cu ajutorul reţelei sale unice de distribuţie.

Urmărește-ne:
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.