Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul Coldea e pe val: Va preda la universitatea la care și-a luat Kovesi doctoratul

inquamphotos.com / Ovidiu Micsik
Florin Coldea

După ce a fost trecut în rezervă, generalul Florian Coldea, fostul șef operativ al SRI, se dedică activității didactice. Coldea este în prezent ofiţer în rezervă şi conferențiar la Academia Naţională de Informaţii, dar și profesor asociat al Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca,  unde predă un curs intitulat „Intelligence şi decizie politică”, la nivel de master. Același domeniu îl va acoperi și la Universitatea de Vest din Timișoara, pentru masteranzii unuia din cele mai noi programe implementate.

Vezi și: Sfatul celebrului bucătar Gordon Ramsay: Ce să NU comanzi niciodată într-un restaurant

Robert Reisz, decanul Facultății de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării din cadrul UVT a confirmat pentru EVZ informația: „Noi am început de anul acesta un program de masterat în Studii de Securitate Globală, iar aici ne-am străduit să invităm experți în domeniu, care să completeze cursurile cu o serie de conferințe. Semestrul trecut  au conferențiat Iulian Chifu și Marius Lazurcă, Eduard Helvig a ținut o conferință în deschiderea masterului. Au mai fost și experți americani care au conferențiat, și suntem în discuții cu mai multe personalități în domeniu, pentru a le aduce aici. În această logică l-am invitat și pe generalul ( r ) Florian Coldea, care este, indiscutabil un expert cu mare experiență în domeniu.”

Universitatea de Vest din Timișoara este condusă de rectorul Marilen Pirtea, care este și deputat PNL. La UVT și-a luat doctoratul și Laura Codruța Kovesi, șefa DNA. Despre teza acesteia, o comisie de experți a CNATDCU a stabilit că este plagiată în proporție de 4%, prea puțin pentru a se justifica retragerea titlului de doctor. Florian Coldea a participat la susținerea tezei de doctorat a Laurei Codruța Kovesi.

Vezi și: Studiul care dă peste cap ce știa despre o boală cumplită: Unul din patru oameni este afectat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.