Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul Gabi Oprea: DNA e un etalon. Nu vrem criză politică

ponta oprea

Generalul Gabi Oprea îi dă semnalul lui Victor Ponta și îl anunță că UNPR nu dorește o criză politică în România. Oprea merge pe ideea lui Klaus Iohannis, președintele fiind primul care a spus că România va intra în criză dacă Victor Ponta nu își dă demisia după acuzațiile DNA.

Citește și: Comisia Europeană, anunț despre situația lui Victor Ponta

”În actualul context politic și de securitate din regiunea Mării Negre, Uniunea Națională pentru Progresul României consideră că o criză politică poate periclita în mod grav interesul național al țării noastre și își reafirmă dorința de a acționa în interesul asigurării stabilității guvernamentale.

Citește și: Ipoteză BOMBĂ: Dan Șova l-a turnat pe Victor Ponta la DNA! Tudor Chirilă: Hai, gata!

România are nevoie de continuitate în actul de guvernare, pentru a merge mai departe pe drumul de dezvoltare economică și de creștere a nivelului de trai pe care s-a înscris în ultimii trei ani. Considerăm că este absolut necesar ca România să rămână stabilă politic, aceasta fiind condiția esențială a bunăstării pentru toți cetățenii. Iar pentru aceasta este nevoie de o guvernare stabilă, care să răspundă în mod adecvat așteptărilor cetățenilor privind creșterea nivelului de trai și modernizare a României. Rezultatele guvernării sunt bune, recunoscute de partenerii instituţionali din ţară şi din afară şi demonstrate prin cei mai recenţi indicatori economici.

Citește și: Detaliul trecut neobservat la intrarea lui Victor Ponta în sediul DNA

Așadar, opţiunea noastră a fost şi rămâne aceea de a continua guvernarea şi parteneriatul politic corect atât cu premierul Victor Ponta, cât şi cu preşedintele Klaus Iohannis, în special în privința proiectelor ce țin de siguranța națională și de politică externă.

Citește și: SRI-DNA pregătesc o lovitură de stat

UNPR respectă independența justiţiei şi nu va comenta decizia DNA privind începerea urmăririi penale împotriva lui Victor Ponta. În egală măsură, ca partener corect, UNPR, nu va comenta nici modul în care premierul va alege să acționeze în legătură cu această situație.”, e mesajul lui Gabi Oprea.

Citește și: Cine e procurorul care îl anchetează pe Victor Ponta

UNPR rămâne fidel principiilor sale şi consideră că prioritatea tuturor liderilor politici din România este să asigure menţinerea stabilităţii instituţionale şi economice. În actualul context de securitate regională, România nu îşi permite paşi greşiţi din punct de vedere politic, economic şi social.

Citește și: Mașinile l-au dat de gol pe Victor Ponta: Anunțul procurorilor

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.