Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul Mihai Bratan, noul președinte al filialei CNMR Giurgiu

www.cnmr.ro

În data de 17 Martie 2018 a fost lansată o nouă filială a Coaliției Naționale pentru Modernizarea și Respectarea României (CNMR) în județul Giurgiu. La evenimentul de lansare, alături de peste 100 de delegați și simpatizanți ai CNMR,  au participat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, secretarul general al CNMR, Simona-Gabriela Baltag, vicepreședintele Mihaela Olaru și președintele CNMR București, Paul Milodin.

Astfel, CNMR devine mai puternică pe plan local, prin intermediul noii echipe de profesioniști aflați la conducerea filialei Giurgiu ce vor colabora cu autoritățile locale în vederea soluționării problemelor cetățenilor giurgiuveni, după cum urmează:

  • Generalul Mihai-Cristinel Brătan – Președinte CNMR Giurgiu
  • Adrian Puiu Anghel – Vicepreședinte pe probleme de ordine și siguranță publică, muncă și dialog social
  • Horia Nicoară – Vicepreședinte pe probleme economico-financiare, investiții și locuri de muncă, director bancar
  • Cristian Fierea – Vicepreședinte pe problematica dezvoltării comunității rurale în zona de Sud – Est, specialist dezvoltare durabilă
  • Marcel Vonica – Secretar, președintele Sindicatului Național al Agenților de Poliție, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu

În cadrul discursului său, generalul Mihai Brătan, noul președinte al filialei Giurgiu a declarat faptul că “CNMR oferă o platformă de exprimare liberă a opiniilor, fiind o interfață între cetățeni și administrația publică centrală și locală, iar eu consider că aceasta interfață este asigurată de profesioniști din toate domeniile și sferele de activitate, ce își doresc să sprijine inițiativele valoroase și utile pentru societate, să ofere soluții de rezolvare a unor probleme de actualitate și să propună proiecte viabile care să faciliteze dezvoltarea și modernizarea României.”

"CNMR se consolidează și se extinde la nivelul României. Întreaga țară are nevoie de modernizare iar Giurgiu este un județ în care parca timpul aproape a împietrit. La doar 60 km de capitala țării arată la fel ca acum 20 de ani. CNMR va determina prin filialele sale schimbări majore de management public și elaborarea de soluții!! În același timp nu uitam că suntem români cu toții și îi vom obliga pe cei care nu respectă România și ROMÂNII să o facă", a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu, potrivit CNMR.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.