Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană, mesaj subtil către Cioloș: Așa se întâmplă când te faci frate cu dracul ca să treci puntea

Fostul președinte PSD Mircea Geoană cataloghează intenția foștilor colegi de a boicota alegerile drept un ”teatru de prost gust” și sugerează că este o încercare a lui Liviu Dragnea de a-l ține pe Cioloș sub control.

”PSD amenință cu boicotarea alegerilor, dacă alegerea primarilor în două tururi va fi pusă în practică. Un teatru de prost gust. Dragnea joacă la cacealma pentru a-l ține pe Cioloș sub control. NU au nici un gând să nu participe la alegeri, ci încearcă să-l țină pe primul ministru prizonierul promisiunii făcute în schimbul votului de la învestitură și a unei iluzorii susțineri în Parlament. Așa se întâmplă când te faci frate cu dracul ca să treci puntea - vine înapoi și îți cere taxa de trecere”, scrie fostul președinte PSD pe pagina de Facebook.

Mircea Geoană anunță că partidul pe care îl conduce acum susține alegerea primarilor în două tururi, dar...

”PSRO susține alegerea în două tururi din motive de reprezentativitate sporită oferită viitorilor primari. Principial vorbind însă, apelararea la OUG nu este o soluție democratică. Trebuie să înțelegem că nu întotdeauna scopul (chiar nobil), scuză mijloacele. O lege aprobată în Parlament este calea de urmat. În acest fel, și PNL va avea ocazia de a-și repara greșeala făcută în 2015 când a votat legea alegerii primarilor într-un singur tur alături de PSD”, mai scrie Mircea Geoană.

Citește și Și dacă PSD ar boicota alegerile…?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.