Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Bucur s-a clasat pe locul 5 la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta

bzi.ro
george bucur

George Bucur este primul sportiv din delegaţia României care a intrat în lupta pentru medalii la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta, programate în perioada 20-28 octombrie, scrie Mediafax.

Sportivul român s-a clasat pe locul 5 în cadrul categoriei 65 kilograme, sitlul liber, după ce a pierdut în finala mică în faţa rusului Akhmed Chakaev, scor 4-9.

Sportivul antrenat de Anatolie Guidea a obţinut cea mai bună performanţă personală la o ediţie de Campionat Mondial. După ce a pierdut în primul tur în faţa viitorului campion mondial, japonezul Takuto Otoguro, George Bucur a intrat în recalificări. În această fază, reprezentantul României l-a învins pe Vasyl Shuptar (Ucraina) cu 8-2 şi pe Andrei Prepeliţă (Rep. Moldova) cu 3-2, dar a cedat apoi în meciul pentru medalia de bronz în faţa lui Chakaev.

Citește și: Gala Bătălia Moldovei a înregistrat cifre record atât în sală, cât şi pe audienţele de televiziune

Federaţia Română de Lupte s-a deplasat cu 11 sportivi la Campionatele Mondiale de la Budapesta, astfel: patru la libere (Dukov Andrei - cat. 57 kg, Guidea Ivan - cat. 61 kg, Bucur George - cat. 65 kg, Nazhmudinov Omar - cat. 79 kg), patru la lupte feminine (Vuc Alina Emilia - cat. 50 kg, Tămăduianu Estera- cat. 53 kg, Zhydachevska Ecaterina - cat. 57 kg, Anghel Alexandra - cat. 72 kg) şi trei la greco-romane (Mihuţ Mihai- cat. 63 kg, Vlad Mariea - cat. 77 kg, Alin Alexuc - cat. 130 kg).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.