Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Buhnici: 'Mi se pare important că auzim vocea lui Putin!'

Youtube
George Buhnici

Jurnalistul George Buhnici susține că e important de auzit ce are Vladimir Putin de spus. Fostul prezentator de la PRO TV este de părere că interviul lui Tucker Carlson cu liderul de la Kremlin dezvăluie o „râcă istorică”, în care lumea se scufundă.

„Mi se pare important că auzim vocea lui Putin. E important să știm ce mesaje transmite chiar dacă nu avem încredere în el.

Mi se pare tragic însă cât de puțin relevante au fost întrebările și răspunsurile. Nu am aflat nimic nou în mod esențial dar înțeleg mai bine că asistăm la o râcă istorică și un meci între spioni.

Ce le scapă tuturor celor implicați, inclusiv celui care a luat interviul, este singura măsură reală a oricărui conflict. Cine produce cea mai multă suferință inutilă?”, se întreabă George Buhnici.

Interviul integral în limba română poate să fie urmărit AICI.

A fost momentul „perfect”, consideră Buhnici

„Da, lumea se schimbă și nimănui nu îi pasă de secolul 14. Ce vor oamenii de lângă noi astăzi? De aceea avem plebiscite, referendumuri și alegeri. Oamenii vor să trăiască în pace. Nu obții pacea invadând. Nu ai dreptul să spui unui popor cu cine are voie să aibă relații.

Problema e ca interviul va fi ușor de clasat de românii care au puțină memorie a “prieteniei” româno-sovietice. Va da puțină apă la moară naționaliștilor dar nu e făcut pentru români.

Momentul e perfect pentru a înclina câțiva dintre indecișii din SUA. Alegerile care vin acolo se anunță cele mai inflamabile de care am auzit în ultimii zeci de ani. Putin vrea ca americanii să-și vadă de treburile lor și să îl lase doar cu europenii pe cap, care sunt ceva mai greu de păcălit și înțeleg pericolul unui dictator care a mai spus că nu va invada pe nimeni cu câteva zile înainte să o facă.

Sute de mii de morți și zeci de milioane de oameni trăiesc direct consecințele ideilor istorice ale lui Putin. Apropo. Și el are alegeri curând. Ați auzit ceva despre contracandidați sau dezbaterile de acolo?

Nu am o concluzie. Aș vrea să citesc părerile voastre și pregătesc un interviu cu cineva mai priceput. Credeți că merită discuția sau doar ajută propaganda?”, a concluzionat Buhnici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.