Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Clooney își va dona una dintre motociclete în beneficiul veteranilor de război

agerpres.ro
George Clooney

Actorul american George Clooney a anunțat că își va dona una dintre motociclete, cu un preț de pornire de 25.000 de dolari, în beneficiul unei organizații de ajutorare a veteranilor de război, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Reprezentanții Homes For Our Troops, organizația non-profit care lucrează cu George Clooney, au declarat pentru TMZ că actorul și bunul său prieten Jake Tapper plănuiesc să închidă licitația pentru motocicletă, care se desfășoară pe site-ul eBay, după o lună.

Pagina dedicată acestei donații face referire și la faptul că avocata Amal Clooney vrea ca soțul ei să renunțe la motociclete, mai ales după accidentul în care actorul a fost implicat în Italia, în vara acestui an. George Clooney a scăpat doar cu vânătăi din acel accident, deși a fost proiectat în aer mai mulți metri.

Citește și: Actorul Idris Elba a fost ales cel mai sexy bărbat în viață - FOTO

Motocicleta donată este una dintre cele mai noi ale actorului, face parte dintr-o ediție limitată Harley Davidson din 2017, FLHTX, și vine însoțită de autograful lui Clooney.

Homes For Our Troops va folosi banii rezultați din vânzarea motocicletei pentru construirea de locuințe pentru veterani de război.

Nominalizat de opt ori la premiile Academiei de film americane, unul dintre cei mai cunoscuţi actori americani la nivel mondial, George Clooney a câştigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun rol secundar, cel din "Syriana", şi un altul pentru cel mai bun lungmetraj, ca producător al peliculei "Argo".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.