Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George, platforma de internet banking a BCR, avea, în T1, 820.000 de utilizatori activi, dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2019

BCR

George, platforma de internet banking inteligent a Băncii Comerciale Române, avea, în primul trimestru al acestui an, 820.000 de utilizatori activi, dublu faţă de aceeaşi perioadă din 2019, iar peste 60% din conturile nou create în BCR sunt realizate, în prezent, 100% digital, au anunţat joi reprezentanţii băncii.

Potrivit datelor prezentate în cadrul unei conferinţe de presă, autentificările din primele patru luni din 2020 au crescut cu 120% comparativ cu perioada ianuarie-aprilie 2019. Numărul tranzacţiilor a crescut cu 150% în primele trei luni din 2020, faţă de perioada similară a anului trecut. George număra peste 100.000 de carduri deschise 100% online şi peste 200.000 de carduri înrolate în portofelele digitale (Google Pay şi Apple Pay), potrivit agerpres.ro.

Citește și: Lovitură! Adrian Năstase, acțiune împotriva lui Klaus Iohannis și a lui Ludovic Orban

Peste 9.000 de credite de consum au fost acordate, de la începutul anului, prin intermediul George, reprezentând 26% din numărul totalul de noi credite de consum acordate de BCR.

În contextul actual, banca a introdus o funcţionalitate prin care clienţii pot să îşi amâne ratele direct din George. De asemenea, reînnoirea cardurilor şi confirmarea adresei de livrare se poate face direct din aplicaţie.

Totodată, reprezentanţii băncii au declarat că au simplificat, cu ajutorul aplicaţiei eToken, procesul de activare. Odată activat eToken, conectarea în George se face mult mai uşor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.