Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș: Încă mă acomodez cu acest campionat. Este destul de dificil

George Puşcaş (23 de ani) a înscris primul său gol în tricoul celor de la Reading, divizionara secundă din Anglia, în meciul de Cupa Ligii cu Wycombe Wanderers, potrivit Mediafax.

Gazdele au deschis scorul în minutul 59, iar Puşcaş a punctat patru minute mai târziu. Reading s-a calificat în faza următoare a competiţiei, în urma loviturilor de departajare. Atacantul român a oferit o primă reacţie după meciul cu Wycombe.

Acesta încearcă să se acomodeze cu fotbalul britanic, după şase ani în Italia, în care a evoluat la juniori, dar şi la seniori, în Serie A şi Serie B: "Sunt foarte fericit, victoria este importantă pentru noi, la fel şi calificarea. Mi-am dorit acest gol şi sunt fericit că am marcat. Sunt bucuros şi pentru echipă, pentru că ne-am calificat în turul următor.

Citește și: Adrian Falub: Când eram la Concordia Chiajna, jucătorii se dădeau accidentați

Încă mă acomodez cu acest campionat. Este destul de dificil, dar e bine pentru atacanţi, e destul de bine. Fundaşii sunt buni. Trăiesc momentul şi lupt să fiu din ce în ce mai bun pentru acest club şi pentru colegii mei", a spus Puşcaş.

Reading a început sezonul de Championship cum nu se putea mai prost. Echipa românilor Puşcaş şi Adi Popa a pierdut cu Sheffield Wednesday, scor 3-1, dar şi cu Hull City, scor 2-1. Pentru Reading urmează duelul cu Cardiff, formaţia care a retrogradat în acest sezon din Premier League.

Atacantul crescut de Liberty Oradea a ajuns în Italia în 2013, la Inter Milano, echipă care a plătit 600.000 de euro în schimbul său. Bari, Benevento, Novara şi Palermo sunt cluburile pe la care a trecut Puşcaş în Italia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.