Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș va pleca de la Palermo: echipa va retrograda în Serie C

george puscas

George Puşcaş (23 de ani) va pleca de la Palermo în această vară, după ce clubul din Sicilia a fost retrogradat în Serie C. Federaţia Italiană de Fotbal a luat această decizie deoarece clubul a încălcat regulamentul financiar pe vremea când Maurizio Zamparini era patronul echipei.

Atacantul român se numără printre jucătorii care nu vor mai continua la gruparea siciliană, scrie Gazzetta dello Sport. De asemenea, mai mulţi jucători şi-ar fi înaintat deja intenţia de părăsi clubul. Printre aceştia se numără şi macedoneanul Ilija Netorovski (29 de ani), cel mai bine cotat jucătorul din lotul lui Palermo.

Puşcaş are deja cinci echipe din Italia în CV-ul său. Acesta a fost crescut la academia lui Inter Milano, dar a mai evoluat şi pentr Bari, Benevento şi Novara. Nouă goluri şi trei pase decisive în 33 de meciuri a bifat Puşcaş în acest sezon pentru sicilieni.

21 de apariţii a strâns Puşcaş la reprezentativa U21 a României, pentru care a marcat 14 goluri. Reprezentativa de tineret a României va fi una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019. Echipa condusă de Mirel Rădoi se află în grupa C, alături de Anglia, Franţa şi Croaţia.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30*), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.